Javno povabilo za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2022 v Münchnu (4. – 6. oktober 2022)

Datum objave: 16. 6. 2022

Razpisovalec: SPIRIT Slovenija

Naziv razpisa: Javno povabilo za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2022 v Münchnu (4. – 6. oktober 2022)

Področje: Promocija in trženje tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin, vključno z rešitvami za pametna mesta, in skupnosti ter za pametni dom in pametne zgradbe na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu v tujini.

Namen: Namen javnega povabila je izvajanje uspešne promocije Slovenije kot lokacije za tuje neposredne investicije s pomočjo predstavitve tržno zanimivih tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin, vključno z rešitvami za pametna mesta, in skupnosti ter za pametni dom in pametne zgradbe na izbranih mednarodno investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini.

Predmet: Predmet javnega povabila je predstavitev tržno zanimivih tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin, vključno z rešitvami za pametna mesta, in skupnosti ter za pametni dom in pametne zgradbe s strani inovativnih tehnoloških podjetij, ki se bodo skupaj predstavila na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2022 v Münchnu.

Upravičenec: Pravne osebe ali fizične osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo v Republiki Sloveniji in razvijajo tehnološke rešitve za nepremičninski sektor ter jih želijo predstaviti na mednarodnih investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini in promovirati Slovenijo kot lokacijo za visoko tehnološke tuje neposredne investicije

Rok za prijave: 29. 6. 2022, do 13.00 ure

Več